Cautare

4469 de rezultate pentru "niste fete de neil labute" (7.79 secunde)
Edward Snowden, fostul salariat al National Security Agency (NSA), care a scandalizat in 2013, in urma publicarii unui mare numar de documente oficiale, care ar fi trebuit sa ramana secrete, a fost nu demult in atentia publica pentru un alt subiect ciudat:
FARCAS) Intr-un articol, postat recent pe internet, a fost rememorata una dintre cele mai interesante observatii OZN de tipul INTALNIRE APROPIATA DE GRADUL II. ... Intalnirea neobisnuita a avut loc in apropierea oraselului Langenburg, provincia Saskatchewan, din Canada, la aproximativ 230 de kilometri nord-est de capitala provinciei, orasul Regina.
www.cinefan.ro (un articol de Emanuel Lazarescu) informea: Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Corneliu Porumboiu), De ce eu? ... De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
Centrul comercial Romexpo a gazduit, la sfârsitul saptamânii trecute, unul dintre cele mai importante evenimente auto-moto din România, 4TuningDAYS, desfasurat concomitent cu Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti (SMAEB).
Pe Muntele Gaina din Apuseni se organizeaza in fiecare an, in cea mai apropiata duminica de 20 iulie (Sfantul Ilie), o mare sarbatoare traditionala romaneasca in aer liber, "Targul de fete".
Spadasina de la CS Universitatea Craiova va fi rezerva pentru echipa Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra si va locui separat de colegele sale. In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman.
"Am adus la targul de la MTR lucruri facute de mana:
Senatul a aprobat directiva UE prin care se interzice comercializarea tigarilor cu arome Plenul Senatului a adoptat, in sedinta de luni, directiva Uniunii Europene prin care este interzisa comercializarea produselor din tutun cu arome specifice si prin care se impune standardizarea completa a ambalajelor, precum si plasarea avertismentelor vizuale pe ambele fete ale pachetului de tigari.
Este revolta in strada dupa un accident cumplit in Capitala, unde doua fete au fost lovite de o masina de Politie. Una dintre fete, in varsta de 13 ani a murit.
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
FARCAS) Am prezentat nu demult, in cateva episoade, ecoul pe care l-a avut dezvaluirea faptului ca Pentagonul a finantat cu 22 milioane de dolari un studiu pentru a afla ce sunt OZN-urile.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
Directorul Fiscului doljean, Eugen Calinoiu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca statul are sanse minime sa recupereze datoriile istorice provenite din rambursarile ilegale de TVA.
BERBEC Contextul astral creat le aduce celor nascuti in zodia Berbec pofta de adrenalina. Nativii pot practica, de la jocuri sportive incitante si pana la actiuni de mare dificultate.
Daniel Florea vorbeste despre planurile din sector, cand vor fi montate camere de supraveghere in intersectii si parcuri si cu ce va schimba Vanghelionul (Autor:
Dupa propriile declaratii, el poseda, pana in prezent, in fisierele sale, peste 10.000 de cazuri adunate de pe tot globul, multe cunoscute, altele mai putin. Aceste intalniri au fost numite de J.
Iar de data aceasta, cei despre care se afirma ca au prezis aceasta grozavie nu sunt niste clarvazatori plecati cu pluta, ci insusi Michio Kaku, unul dintre cei mai mediatizati mari fizicieni din lume, dar si Paul Hellyer, fost ministru al apararii din Canada.
Faimoasa poveste cu gazul de mlastina (Autor: ... Farcas) Pe 14 martie 1966, incepand cu ora 3.50, timp de doua ore si jumatate, 7 martori oculari au raportat ca un un obiect zburator neidentificat face manevre deasupra districtelor Livingston si Washtenaw din statul Michigan, SUA.
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
google-analytics.com